Over mij

Achtergrond
Ik ben Charlotte Verbeek en ik ben BIG-geregistreerd GZ-psycholoog. In 2001 ben ik aan de Universiteit Utrecht afgestudeerd, richting ontwikkelingspsychologie. Het eerste deel van mijn werkzame leven heb ik gewerkt met kinderen, jongeren en hun ouders. Ik heb de postdoctorale opleiding Kinder- en Jeugdpsychologie afgerond en heb vele jaren in de jeugdhulpverlening gewerkt. Naast het werken met jongeren, merkte ik na verloop van tijd ook veel affiniteit te hebben met de GGZ voor volwassenen. Een kleine 10 jaar geleden heb ik dan ook een switch gemaakt en ben ik grotendeels binnen de GGZ gaan werken met volwassenen.

Aangezien ik kinderen en jongeren niet helemaal wil missen, bied ik in mijn praktijk nog wel intelligentie-onderzoeken aan voor kinderen van 6 t/m 16 jaar. Informatie vind je hier.

 

Mijn stijl
Ik ga graag met een open en nieuwsgierige houding in gesprek; zonder oordeel en zeker met ruimte voor een lach. In mijn werkwijze ga ik uit van de kracht en de mogelijkheden van de persoon. Ik vind het belangrijk om niet alleen aandacht te hebben voor je klachten, maar ook voor je goede eigenschappen, je talenten en je vaardigheden. Op deze manier werk je ernaar toe dat je niet alleen vanuit de min weer op nul staat, maar dat je doorgroeit in de plus. Hierbij maak ik gebruik van elementen uit verschillende therapeutische invalshoeken zoals cognitieve gedragstherapie, mindfulness en EMDR. 


Mijn registraties
GZ-Psycholoog
Kinder- en jeugdpsycholoog NIP
Cognitief gedragstherapeut
Stichting Kwaliteitsregister Jeugd


Verdere gegevens
BIG-registratie: 19933310225
AGB code zorgverlener: 
94110936
AGB code praktijk: 94066831
KVK nummer: 27377480